Het verhaal van de Chapeau Château Fair

Na jaren van samenwerking, door het jaar heen en tijdens het jaarlijkse Chapeau Château Feest, staken Chapeau Magazine en Château St. Gerlach in 2016 hun hoofden bij elkaar. In 2017 zouden zij beide het 20-jarig jubileum vieren. Een bijzondere gedeelde verjaardag en dus genoeg reden voor een feest(je). Chapeau Magazine en Château St. Gerlach besloten een beurs te organiseren waarbij de bezoekers als het ware ‘door de Chapeau kunnen wandelen’.

 

Zo geschiedde. Op 25 juni 2017 vond de eerste editie van de exclusieve lifestylebeurs plaats. De verwachte regen bleef uit en in totaal werden er op het landgoed van Château St. Gerlach maar liefst 1250 gasten verwelkomd. De twintig aanwezige standhouders trakteerden hun bezoekers op een proefritje, een kijkje achter de schermen of nipje van hun producten en diensten. Onder hen topjuweliers, interieurontwerpers, kunstenaars, verkopers van luxe automerken en exclusieve reisorganisaties.

 

Na een geslaagde eerste editie hoefden de twee partijen niet lang na te denken: ‘Dit moeten we vaker doen’. Op 24 juni 2018 zal dan ook de tweede editie van de Chapeau Château Fair plaatsvinden. Dit jaar worden nóg meer bezoekers verwacht en zal ook het aantal standhouders de eerste editie overstijgen.

 

Chapeau Magazine en Château St. Gerlach kijken uit naar de tweede editie van de Chapeau Château Fair, waar zij samen met jullie La Belle Vie, Frans voor het goede leven, vieren. Frankrijk is het thema van de tweede editie van de fair. Want laten we eerlijk zijn, wat past er beter bij het goede leven en bourgondisch genieten dan Frankrijk? Muziek, culinair en entourage: op 24 juni zal alles voelen als een mini-vakantie naar de Franse zon.