Over Chapeau Château Fair

 

De derde editie van de exclusieve lifestyle fair vindt dit jaar plaats op zondag 23 juni op het landgoed Château St. Gerlach in het Valkenburgse kerkdorp Houthem-St. Gerlach.

 

De Chapeau Château fair is een samenwerking tussen Chapeau Magazine en Château St. Gerlach. Op de eerste editie – ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van Chapeau Magazine en het 20-jarig jubileum van Château St. Gerlach – op 25 juni 2017, waren maar liefst 1250 bezoekers aanwezig. Op de tweede editie in 2018, mochten wij maarliefst 2000 bezoekers verwelkomen. Zij werden welkom geheten door twintig standhouders, die allemaal aanwezig waren met exclusieve producten of services. Onder hen topjuweliers, interieurontwerpers, kunstenaars, verkopers van luxe automerken en exclusieve reisorganisaties.

 

Lees hieronder het verslag van 2018.

Foto's 2018


Praktisch


De Chapeau Château Fair vindt plaats op zondag 23 juni 2019, van 14:00 tot 19:00.
Het landgoed van Château St. Gerlach (Joseph Cornelli Allée 1 in Gerlach). Bij Château St. Gerlach kunnen auto's kosteloos geparkeerd worden. Houthem-Sint Gerlach is met het openbaar vervoer tegens makkelijk te bereiken vanuit Maastricht, Heerlen en Valkenburg. 

 

De Chapeau Château Fair is vrij toegankelijk. Op de fair zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar, deze zijn te betalen met muntjes. De muntjes kunnen betaald worden met cash of pinpas

 

Nabij het Place de Plaisir is een ruimte ingericht speciaal voor de kleinste bezoekers. Hier kunnen zij spelen en deelnemen aan diverse activiteiten.

 

Wil jij langer genieten van de prachtige entourage van Château St. Gerlach? Dat kan, lees hier meer over de gereduceerde overnachtingsprijs.