Maak kennis met culinair blogger Maarten van Laarhoven

Een grote bordeaux, een krachtige bourgogne waarvan je de smaak na slechts één slokje nooit meer vergeet of een subtiele Provençaalse rosé waar je duidelijk engeltjes in hoort fluisteren. Maarten van Laarhoven kun je er op elk gewenst moment van de dag voor wakker maken. Het wijnvirus heeft Maarten heel lang geleden bij de kladden gepakt om hem vervolgens nooit meer los te laten.

Al vele jaren deelt Maarten zijn wijnervaringen – die hun oorsprong hebben in zijn vroege jeugd – met zijn lezers. Aanvankelijk voor de Limburgse kranten, waar de rubriek ‘Flessentrekken’ menigeen op het idee bracht om in het weekend een mooie fles van zijn kurk te ontdoen.

 Sinds vier jaar is hij verbonden aan Chapeau, waar hij eveneens veel schrijft over gastronomie. Maarten kijkt ernaar uit om zondag tijdens de Chapeau Château Fair zijn lezers te ontmoeten. Van 18.00 uur tot 18.30 uur is hij aanwezig in het Chapeau Grand Café. Uiteraard wordt er een slokje wijn geproefd.