Chapeau Château Fair: Rob Lanckohr, Atelier voor Juwelen

Rob en Chantal Lanckohr zijn niet alleen privé een gelukkig paar; ook zakelijk vormen zij een ideale combinatie. Rob is een vakman die niet alleen het ambachtelijke goudsmidswerk tot in de puntjes beheerst, maar zeker ook de nieuwste ontwerptechnieken gebruikt op zijn computer. Chantal, opgeleid aan de Hotelschool, heeft zich alle facetten van het juweliersvak eigen gemaakt, maar is in de winkel nog op en top gastvrouw. Ze heeft een scherp oog voor wat haar klanten goed staat en ze adviseert onbevangen en origineel. Samen met hun ervaren team zorgen Rob en Chantal ervoor dat de klanten zich welkom voelen in deze winkel. Het kopen van een juweel is hier geen transactie, maar een ervaring. Geen wonder dat de schare trouwe Lanckohr klanten gestaag groeiende is!

Poststraat 6
6461 AX Kerkrade
info@lanckohr.nl
+31 (0)45 545 20 61