Chapeau Château Fair keert terug

Na twee succesvolle edities in 2017 en 2018, maken Chapeau Magazine en Château st. Gerlach zich op voor de derde editie van de Chapeau Château Fair. Voor deze derde editie wordt wederom alles uit de kast gehaald, zullen diverse exclusieve standhouders hun producten presenteren en worden nog meer bezoekers verwacht.


Tijdens de Chapeau Château Fair vieren we het goede leven, La Belle Vie, zoals ze dat in Frankrijk zeggen. De Chapeau Château Fair heeft dan ook wederom een Frans thema, want laten we eerlijk zijn: wat past er beter bij het goede leven en bij bourgondisch genieten dan Frankrijk? Op 24 juni zal alles voelen als een mini-vakantie naar de Franse zon: in culinair en muzikaal opzicht. Ook de entourage is Frans getint.

 

In juni mogen zowel bezoekers als standhouders een verbeterde versie van de eerste twee edities verwachten. Ervaringen en feedback van de eerste twee edities zijn in acht genomen en hebben bijgedragen aan een verfrist plan van aanpak. Zo is er wederom een Place de Plaisir, maar wordt er ook een Chapeau Château Grand Café ingericht. Hier worden de hele dag wijnen, bubbels en kleine versnaperingen geserveerd. Ook zal er weer de hele dag (muzikale) programmering plaatsvinden, is er vertier voor de kleinste bezoekers en zullen er voldoende exclusieve standhouders aanwezig zijn en hun producten en diensten presenteren. 


De Chapeau Château Fair is een samenwerking tussen Chapeau Magazine en Château St. Gerlach. De exclusieve lifestylebeurs werd in 2017 voor de eerste keer georganiseerd ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van zowel Chapeau Magazine als Château St. Gerlach.